Gulliver Titus Buve 

Gulliver is geboren in Haarlem op 22 december 1976. Hij is bedrijfseconoom.

Nadat hij in 1995 zijn havo-diploma behaald had, ging hij bedrijfseconomie studeren aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden. In het kader van zijn opleiding liep hij stage bij de PTT en bij Stork. Tijdens zijn studie was hij ondermeer actief als voorzitter van de financiŽle commissie van de Hogeschoolraad. Hij studeerde af in het jaar 2000.


Samen met zijn broer Sybrand verbleef hij in 2000-2001 een jaar in Rome, alwaar hij vrijwilligerswerk deed in het Pauselijk Nederlands College en in de Kerk der Friezen in Vaticaanstad. Na terugkeer in Nederland werkte hij enkele jaren als Controller bij het Ministerie van FinanciŽn in Den Haag en daarna in diverse andere financiŽle functies bij de Veluwse Machine Industrie (VMI) te Epe, Van Elderen Accountants in Arnhem en het Landelijk Bevoorradingsbedrijf van het Ministerie van Defensie in Den Haag, Amersfoort en Lettele.

 

Sinds 2001 is hij penningmeester van de UPF, thans Deventer Universitaire Pers geheten. Daarnaast is hij als administrateur betrokken bij de stichting Geert Grote Universiteit in Deventer die in 2006 mede door hem is opgericht.

 

Gulliver is kerkelijk en maatschappelijk zeer betrokken o.a. in zijn veelomvattende taak als penningmeester van de Broederenkerk in Deventer, als penningmeester van Stichting Diba en als penningmeester van het Cultuurfonds van de Broederenkerk. Deze werkzaamheden voert hij met heel veel plezier uit.

Gulliver is iemand met inhoudelijk veel kennis en ervaring op financieel gebied. Hij is iemand die zich met overgave, plezier en een grote mate van betrokkenheid inzet bij zijn werk.

 

Zijn favoriete bezigheden zijn: zwemmen, wandelen, yoga en stedentrips.


Contactgegevens:   
 Gulliver@buveburcht.nl